ЖС „Падалиште“

Падалиште is located in Република Македонија
Падалиште
Падалиште
Падалиште (Република Македонија)

Железничката станица „Падалиште“железничка станица во Република Македонија, со следниве географски координати: СГШ 41o 41' 09'', ИГД 20o 57' 50''.

Возен редУреди

НаводиУреди

  1. Извод од возен редМакедонски железници