ЖС „Лакавица“

Лакавица is located in Република Македонија
Лакавица
Лакавица
Лакавица (Република Македонија)

Железничката станица „Лакавица“ е железничка станица во Република Македонија, со следниве географски координати: СГШ 41o 44' 40'', ИГД 20o 55' 38''.

Возен редУреди

НаводиУреди

  1. [1] Официјална веб страна на Македонски железници, Извод од возен ред