ЖС „Свилари“

(Пренасочено од ЖС „Сулари“)
Сулари is located in Република Македонија
Сулари
Сулари
Сулари (Република Македонија)

ЖС „Сулари“железничко стојалиште во близина на селото Сулари.

Возен ред

уреди

Наводи

уреди
  1. Извод од возен редМакедонски железници