ЖС „Железарница“

Железарница is located in Република Македонија
Железарница
Железарница
Железарница (Република Македонија)

Железничко стоjалиште „Железарница“железничко стоjалиште во Република Македонија, со следниве географски координати: СГШ 42o 00' 38'', ИГД 21o 27' 49''.

Возен редУреди

НаводиУреди

  1. Извод од возен редМакедонски железници