ЖС „Јегуновце Фабрика“

Јегуновце Фабрика is located in Република Македонија
Јегуновце Фабрика
Јегуновце Фабрика
Јегуновце Фабрика (Република Македонија)

ЖС „Јегуновце Фабрика“железничка станица во Република Македонија, со следниве географски координати: СГШ 42o 04' 12'', ИГД 21o 06' 55''.

Возен редУреди

НаводиУреди

  1. Извод од возен редМакедонски железници