Википедија:Кориснички кутии/Музика

Музика

уреди
КОД РЕЗУЛТАТ ШТО ВОДИ ОВДЕ?

{{Корисник Гитара}}

 
Овој корисник свири на гитара.
Што води овде?

{{Корисник Клавир}}

 Овој корисник свири на клавир.
Што води овде?

{{Металец}}

 
Овој корисник слуша хеви метал.
Што води овде?

{{Корисник:КК/Битлси}}

 Овој корисник ги сака Битлсите.
Што води овде?

{{Корисник:КК/Basshunter}}

 Овој корисник е обожавател на Basshunter.
Што води овде?

{{Корисник:КК/Radiohead}}

  Овој корисник е обожавател на Radiohead.
Што води овде?

{{Корисник:КК/Wilco}}

Што води овде?

{{Корисник Foo Fighters}}

FF
Овој корисник ги слуша Foo Fighters.
Што води овде?

{{Корисник Океан Елзи}}

ое Овој корисник ги слуша Океан Ельзи.
Што води овде?

{{Корисник Линкин Парк}}

 
Овој корисник е фан на Linkin Park
Што води овде?

{{Корисник:КК/пласибо}}

PLCОвој корисник ги слуша Placebo.
Што води овде?

{{Корисник:КК/продиџи}}

PRDОвој корисник ги слуша
The Prodigy.
Што води овде?

{{/Сандра Крету}}

Википедија:Кориснички кутии/Музика/Сандра Крету Што води овде?

{{Корисник:КК/Gorillaz}}

 
Овој корисник ги слуша Gorillaz.
Што води овде?