Википедија:Кориснички кутии/ВикиПроекти

ВикиПроекти уреди

Најпрвин регистрирајте се на соодветните ВикиПроекти пред да ги искористите предлошките уреди


КОД РЕЗУЛТАТ ШТО ВОДИ ОВДЕ?

{{Шаблон:Корисник ВикиПроект Филм}}

  Овој корисник е член на ВикиПроектот Филм.
Што води овде?

{{Шаблон:Корисник ВикиПроект Јазик}}

  Овој корисник е член на ВикиПроектот Јазик.
Што води овде?

{{Шаблон:Корисник ВикиПроект На денешен ден}}

  Овој корисник е член на ВикиПроектот На денешен ден.
Што води овде?

{{Шаблон:Корисник ВикиПроект Археомак 2.0}}

  Овој корисник е член на ВикиПроектот Археомак 2.0

Што води овде?

{{Шаблон:Корисник ВикиПроект Вести}}

  Овој корисник е член на ВикиПроектот Вести.
Што води овде?

{{Шаблон:Корисник ВП:ОД}}

  Овој корисник учествува во рутинското одржување на Википедија преку ВикиПроект Одржување.
Што води овде?

{{Шаблон:Корисник ВикиПроект Спорт}}

  Овој корисник е член на ВикиПроектот Спорт.
Што води овде?

{{Корисник:ВикиПроект Портали}}

  Овој корисник е член на ВикиПроектот Портали.
Што води овде?

{{Шаблон:Корисник ВикиПроект Економија}}

  Овој корисник е член на ВикиПроектот Економија.
Што води овде?

{{Шаблон:Корисник ВикиПроект Македонија}}

  Овој корисник е член на ВикиПроект Македонија.
Што води овде?

{{Шаблон:Корисник ВикиПроект Географија}}

  Овој корисник е член на ВикиПроектот Географија.
Што води овде?

{{Шаблон:Корисник ВикиПроект Рецензија}}

  Овој корисник е член на ВикиПроектот Рецензија.
Што води овде?

{{Шаблон:Корисник ВикиПроект Шах}}

  Овој корисник е член на ВикиПроектот Шах.
Што води овде?

{{Шаблон:Корисник ВикиПроект Нови статии}}

  Овој корисник е член на ВикиПроектот Нови статии.
Што води овде?

{{Корисник:ВикиПроект Астрономски објекти}}

  Овој корисник е член на ВикиПроект Астрономски објекти.
Што води овде?

{{Шаблон:Корисник ВикиПроект Квалитетни статии}}

  Овој корисник е член на ВикиПроектот Квалитетни статии.
Што води овде?

{{Шаблон:Корисник ВикиПроект Историја}}

  Овој корисник е член на ВикиПроектот Историја.
Што води овде?

{{Шаблон:Активност на Википедија}}

  Овој корисник е активен на Википедија веќе
 18 години, 1 месец и 24 дена.
Што води овде?