Википедија:Кориснички кутии/Религија

Религии уреди

КОД РЕЗУЛТАТ ШТО ВОДИ ОВДЕ?

{{Корисник:КК/Христијанин}}

  Овој корисник е христијанин.
Што води овде?

{{Корисник Христијанин}}

  Овој корисник е христијанин.  
Што води овде?

{{Корисник:КК/Атеист}}

 Овој корисник е атеист.
Што води овде?

Обичаи уреди

Ставови уреди

КОД РЕЗУЛТАТ ШТО ВОДИ ОВДЕ?

{{Шаблон:Религиозен Корисник}}

  Овој корисник е религиозен.
Што води овде?

{{Корисник:КК/религија51}}

Податотека:Religious Symbols-ani.gif Овој корисник смета дека религијата не треба да ги разделува луѓето на земјата.
Што води овде?

{{Корисник:КК/религија почит}}

 Овој корисник ги почитува верувањата и религиите на другите и сфаќа дека не сите луѓе сакаат да го следат истиот пат.
Што води овде?

{{Корисник:КК/комплесна спиритуалност}}

 Религиозните верувања на овој корисник се сложени и лични.
Што води овде?