Википедија:Кориснички кутии/Место на живеење

Македонија уреди

КОД РЕЗУЛТАТ ШТО ВОДИ ОВДЕ?

{{Шаблон:Корисник Македонија}}

  Овој корисник живее во Македонија.
Што води овде?

{{Шаблон:Корисник ЕУ}}

 
Овој корисник е жител на Европската Унија.
 
Што води овде?

{{Шаблон:Корисник СР Македонија}}

  Овој корисник е роден во СР Македонија.
Што води овде?

Југославија уреди

КОД РЕЗУЛТАТ ШТО ВОДИ ОВДЕ?

{{Шаблон:Корисник СФРЈ}}

  Овој корисник е роден во Југославија.
Што води овде?