Филм уреди

КОД РЕЗУЛТАТ ШТО ВОДИ ОВДЕ?

{{Корисник Pulp Fiction}}

PULP Овој корисник не мисли дека Marsellus Wallace looks like a bitch.
Што води овде?

{{Корисник Kill Bill}}

Kill Bill Овој корисник поседува
Hattori Hanzo меч
.
Што води овде?

{{Корисник:КК/филм_покојните}}

 Овој корисник ги почитува
Покојните.
Што води овде?

{{Корисник:КК/филм_fmj}}

Што води овде?

{{Корисник:КК/к-пакс}}

K-ПАКСианец Овој корисник е од K-ПАКС и секогаш носи очила за сонце на Земјата.
Што води овде?

{{Корисник:КК/касапски_кучиња}}

  Овој корисник го прифаќа прекарот г-дин Розов.
Што води овде?

{{Корисник:КК/thereisnospoon}}

Матрикс Овој корисник знае дека не постои лажица.
Што води овде?

Џејмс Бонд уреди

КОД РЕЗУЛТАТ ШТО ВОДИ ОВДЕ?

{{Корисник 007}}

007Овој корисник го сака своето мартини протресено, неизмешано.
Што води овде?

Fight Club уреди

КОД РЕЗУЛТАТ ШТО ВОДИ ОВДЕ?

{{Корисник:КК/фајт клаб 1}}

FCЛуѓето секогаш прашуваат, дали овој корисник го познава Тајлер.
Што води овде?

{{Корисник:КК/фајт клаб 2}}

FCОвој корисник не е прекрасна и уникатна снегулка.
Што води овде?

{{Корисник:КК/фајт клаб 3}}

Што води овде?