Википедија:Кориснички кутии/Политика

Верувања и убедувања уреди

КОД РЕЗУЛТАТ ШТО ВОДИ ОВДЕ?

{{Корисник:КК/Don't you FYROM}}

  Корисникот се залага за употреба на уставното име на
Република Македонија.
Што води овде?

{{Корисник:КК/ТРСК}}

  Овој корисникот ја подржува независноста на Турска Република Северен Кипар.
Што води овде?

{{Корисник:КК/Не за ЕУ}}

 
Овој корисник не ја поддржува
Европската Унија
Што води овде?

{{Корисник:КК/Старо знаме}}

  Корисникот се залага за враќање на старото знаме.
Што води овде?

{{Корисник:КК/Обединета Македонија}}

  Овој корисник сонува да ја види Македонија обединета!
Што води овде?

{{Корисник:КК/Борец за Обединета Македонија}}

Овој корисник е борец за обединета Македонија
Што води овде?

{{Корисник:КК/Социјалдемократ}}

 
Овој корисник е социјал-демократ.
Што води овде?

{{Корисник:КК/Социјалист}}

  Овој корисник е социјалист.
Што води овде?

{{Корисник:КК/Комунист}}

  Овој корисник се идентификува како комунист.
Што води овде?

{{Корисник:КК/Комунизам}}

  Овој корисник го подржува комунизмот.
Што води овде?

{{Корисник:КК/Марксист}}

  Овој корисник е марксист и го подржува марксизмот id2
Што води овде?

{{Корисник:КК/Социјализам}}

 
Овој корисник го подржува социјализмот.
Што води овде?

{{Корисник Панславист}}

  Корисникот е приврзаник на панславизмот.
Што води овде?

Политички партии уреди

КОД РЕЗУЛТАТ ШТО ВОДИ ОВДЕ?

{{Корисник:КК/ВМРО-ДПМНЕ}}

 Корисникот ја поддржува политичката партија ВМРО-ДПМНЕ.
Што води овде?

{{Корисник:КК/СДСМ}}

 Корисникот ја поддржува политичката партија СДСМ.
Што води овде?

{{Корисник:КК/ЛДП}}

 Корисникот ја поддржува политичката партија ЛДП.
Што води овде?

{{Корисник:КК/Виножито}}

  Корисникот ја поддржува политичката партија Виножито.
Што води овде?