Википедија:Кориснички кутии/Не-ISO јазици

Дијалекти уреди

КОД РЕЗУЛТАТ ШТО ВОДИ ОВДЕ?

{{Шаблон:Струмички}}

SR Говорам на струмички дијалект.
Што води овде?

{{Корисник:КК/тетовски дијалект}}

TE Зборим на тетоски дијалект.
Што води овде?

{{Корисник:КК/British English}}

en-gb This user speaks on British English.
Што води овде?