Википедија:Кориснички кутии/Кориснички кутии

Кориснички кутии

уреди
КОД РЕЗУЛТАТ ШТО ВОДИ ОВДЕ?

{{КК/I(L)usbx}}

Предлошка:КК/I(L)usbx Што води овде?

{{КК/сакам_повеќе_кутии}}

Предлошка:КК/сакам повеќе кутии Што води овде?

{{КК/горната кутија}}

Предлошка:КК/горната кутија Што води овде?

{{КК/кутии бонбони}}

Предлошка:КК/кутии бонбони Што води овде?

{{КК/глупа табела}}

Предлошка:КК/глупа табела Што води овде?

{{КК/кутии место статии}}

Предлошка:КК/кутии место статии Што води овде?

{{КК/премногудолго}}

Предлошка:КК/премногудолго Што води овде?

{{КК/шарени кутии}}

Предлошка:КК/шарени кутии Што води овде?

{{КК/љубам кутии}}

Предлошка:КК/љубам кутии Што води овде?

{{КК/кутии клептоман}}

Предлошка:КК/кутии клептоман Што води овде?

{{Корисник:КК/Креатор}}

 
Овој корисник сам си ги креира своите Кориснички кутии.
Што води овде?