Википедија:Кориснички кутии/Телевизија

Телевизија уреди

ТВ Серии уреди


КОД РЕЗУЛТАТ ШТО ВОДИ ОВДЕ?

{{Корисник:КК/МонтиПајтон}}

Што води овде?

{{Корисник:КК/Firefly}}

fireflyТие не можат да му го одземат небото на овој корисник.
Што води овде?

{{Корисник:КК/Futurama}}

 Good news, everyone! Овој корисник ја гледа Футурама.
Што води овде?

{{Корисник:КК/саут парк}}

SP Овој корисник ги обожава South Park!.
Што води овде?

{{Корисник:КК/24}}

  Џек Бауер прашува:
За кого работиш?!
Што води овде?

{{Корисник:КК/Не за ТВ}}

  Корисникот не гледа телевизија и смета дека преку гледање се пере мозокот на гледачите.
Што води овде?