Википедија:Кориснички кутии/Философија

Верувања уреди

КОД РЕЗУЛТАТ ШТО ВОДИ ОВДЕ?

{{Корисник:КК/Филозофија}}

  Овој корисник се интересира за филозофија.
Што води овде?

{{Корисник:КК/Монголска цивилизација}}

  Овој корисник е заинтересиран за монголската цивилизација, култура и јазик.
Што води овде?

{{Корисник:КК/негрчка цивилизација}}

  Овој корисник не верува во грчка цивилизација и култура
Што води овде?