Википедија:ВикиПроект Македонија/Градови

Оваа страна има за цел да ги координира корисниците што сакаат и се заинтересирани за проширување на статиите за градови во Македонија. Подолу се наведени регионите каде се наоѓаат градовите и веднаш под нив се наоѓа листа каде корисниците треба да се потпишат во зависност за кој град се заинтересирани да пишуваат.

Полошки РегионУреди


  1. --Raso mk (разговор) 23:25, 28 декември 2008 (UTC)    Овие два града ги правам јас. И ги направив

Југозападна МакедонијаУреди


ПелагонијаУреди


  1. /

СкопјеУреди


Тиквешки регионУреди


  1. /

Југозападна МакедонијаУреди


  1. /

Источна МакедонијаУреди


  1. /

Североисточна МакедонијаУреди


  1. /-- MacedonianBoy  Oui? 23:19, 28 декември 2008 (UTC)    Би требало сите три да ги досредам и напишам.