Корисник:INkubusse/Кориснички кутии

ФАКТИ
Овој корисник е човек.
Овој корисник е Македонец.
Македонско етничко знамеОвој корисник е
чистокрвен Македонец.
Крст Овој корисник е христијанин. Ихтис
Овој корисник е од машкиот пол.
Овој корисник е хетеросексуалец.
Овој корисник е
курназ-админ
.
35 Овој Википедијанец има 35 години, 0 месеци и 1 дена
на 25 мај, 2024.
Овој корисник е курназ-паша и се изживува врз рајата.
 
ЈАЗИЦИ
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
sl-3Uporabnik zelo dobro govori slovenski jezik.
es-3 Este usuario puede contribuir con un nivel avanzado de español.
Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте ја Предлошка:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици
uk-2 Користувач може робити внесок українською мовою на середньому рівні.
Кир-5
я
Овој корисник целосно ја познава кирилицата.
Хеб-4
ש
Овој корисник ја познава хебрејската азбука на напредно ниво.


1337-5 080ј |<0ри(ни|< м0ж3 д4 прид0н3('/84 (0 пр0ф3(и0н4лн0 ни80 н4 1337.
Грч-5
Ω
Овој корисник целосно ја познава грчката азбука.


 
ДРЖАВИ
Овој корисник ги поддржува
САД.
Овој корисник ја поддржува Турција.
Овој корисник ја поддржува Словенија.
Овој корисник ја поддржува Аргентина.
 
СОФТВЕР
Овој корисник користи Slackware.


KubuntuОвој корисник користи Kubuntu.


Овој корисник користи Windows 7


C:\>_
Овој корисник користи DOS (кога Виндоус заебава).
Овој корисник допринесува користејќи Google Chrome.


Firefox Овој корисник придонесува користејќи Mozilla Firefox.
WoWОвој корисник порано играл World of Warcraft... Нажалост.
Овој корисник е гејмер.
 
ПРОГРАМИРАЊЕ
C Овој корисник може да програмира во C.
Java Овој корисник може да програмира во Јава.


HTML-4 Овој корисник одлично го познава HTML кодот.


pas-3 Овој корисник е напреден Паскал-програмер.
 
КНИГИ
FCЛуѓето секогаш прашуваат, дали овој корисник го познава Тајлер.
FCОвој корисник не е прекрасна и уникатна снегулка.
Овој корисник е љубител на стрипови.
M
Овој корисник е љубител на Marvel Comics.
Spider ManОвој корисник е љубител на Спајдермен.
C&HОвој корисник е љубител на Калвин и Хобс.
ВебстриповиОвој корисник е љубител на вебстрипови.
xkcdОвој корисник е љубител на вебстрипот xkcd.
DОвој корисник чита Дилберт.
PОвој корисник е љубител на Peanuts.
 
МУЗИКА
Овој корисник слуша блуз.
Овој корисник свири на гитара.
ое Овој корисник ги слуша Океан Ельзи.
FF
Овој корисник ги слуша Foo Fighters.
PRDОвој корисник ги слуша
The Prodigy.
PLCОвој корисник ги слуша Placebo.
 
РАЗНО
Овој корисник ги надгледува новите страници.
Овој корисник ги надгледува скорешните промени.
Овој корисник најчесто придонесува ноќе.
Корисникот не спиел цела ноќ работејќи на статии и не мжое да пшивуа рабзриливо.


Овој корисник е непушач!
Корисникот ја поддржува забраната за пушење.
Овој корисник го разбира светот како поле за културен натпревар меѓу народите.
Овој корисник е Комита.
 
ВИКИПРОЕКТИ
ВикиПроект Филм Овој корисник е член на ВикиПроектот Филм.
Овој корисник е член на ВикиПроектот Јазик.
Овој корисник учествува во рутинското одржување на Википедија преку ВикиПроект Одржување.