Википедија:Викикамп Дихово 2018/Учесници

Во табелата во продолжение е направен список на учесниците на викикампот заедно со нивниот придонес.

Бр. Учесник Придонеси
Статии Фотографии Предмет на википодатоци
1 Тест-корисничка сметка (всушност Kiril Simeonovski)
2 Инокентиј (В)
3 Mirchevskam 9
4 Lotos1974 1
5 Chameleon021 1
6 Marko 001 1
7 Јасмина Македонска 12
8 Весна Радиновска 2
9 Sonicwanderer77 4
10 LadyLazarus94 9
11 Thearchitectx8 17
12 Katerina Ivanova 00 6
13 Ведран 40
14 E.delova 3
15 Medico98 6
16 Shamrock 567W 3
17 Ivan1992pp 1
18 Dihovo84 1
19 BokiSof 2
20 T.cvetkovska13
21 НиКОлАМакедонија
22 Lile22222 1 (преку корисничката сметка на Даниел)
23 Македонец (В)
24 Kiril Simeonovski (В) 5
Викидоџо (од корисничката сметка на Јасмина Македонска)
  1. Пијаница
  • (В) — водач на работна група
  • (Н) — новосоздадена статија
  • (П) — подобрена статија