Предлошка:Дали сте знаеле

(Пренасочено од Предлошка:ДСЗ)
Внимание! Внимание!
Оваа предлошка се превметнува непосредно на Главната страница. Може да ја уредуваат само корисници со сметка. Осогурајте се дека постои консензус за Вашите измени. Благодариме.

Двата Диомидови Острови (во средината) помеѓу Сибир (лево) и Алјаска (десно)