Сашо Мацановски - Трендо

Сашо Мацановски - Трендо е познат македонски ТВ водител и уредник на веб-страната Off-net. На македонскиот народ е познат и како водител на ТВ квизот Кој сака да биде милионер?. Роден е на 7 јули 1967 година. Инаку, по неговите родители води потекло од Велес.

Сашо Мацановски Трендо и Зорица Црношија Мацановска заедно се цели 15 години, од кои 9 во брак, и имаат две деца Мате (9) и Бела (5). [1]

НаводиУреди