SmartM&M
Име Максим
Пол Машки
Адреса Скопје
Земја Македонија
Интереси
Кориснички кутии
ВикиПроект Филм Овој корисник е член на ВикиПроектот Филм.

ВикиПроект Рецензија Овој корисник е член на ВикиПроектот Рецензија.

ВикиПроект Квалитетни статии Овој корисник е член на ВикиПроектот Квалитетни статии.

ВикиПроект Нови статии Овој корисник е член на ВикиПроектот Нови статии.

Noia 64 apps karm.svg Овој корисник е активен на Википедија веќе
 12 години, 6 месеци и 24 дена.
Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте го Шаблон:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици

Evolution-tasks-old.svg Список на задачиУреди

1. Статии за ревидирање

2. Статии за создавање