Македонски фудбал

MacedonianFootball.com е независен македонски портал основан во јануари 2007 година.

MacedonianFootball.com
URL http://www.macedonianfootball.com/
Комерцијална?Не
Тип на место Портал
РегистрацијаИзборна
Достапни јазици:Англиски
Сопственик Игор Наумовски
Создавач Игор Наумовски
Пуштенајануари 2007
Моментален статусАктивна

Покрај порталот, MacedonianFootball.com располага и со македонски интернет форум за дискусии (со англиска верзија). Она по што мрежното место е препознатливо е статистиката за македонската репрезентација со записници од сите натпревари, табели и резултати од Првата лига, Втората, Третите и дури и Општинските лиги, како и од Купот на Македонија.

Мрежното место е достапно единствено на Англиски јазик и е доста посетувано од македонската дијаспора. Кон крајот на 2009 година MacedonianFootball.com и 24fudbal.com.mk во заедничка соработка направија фузија на форумите.

УправаУреди

РедакцијаУреди

ПоврзаноУреди

Надворешни врскиУреди