Википедија:ВикиПроект Рецензија/Учесници

Ова е список на википедијанци кои се вклучени во ВикиПроект Рецензија. Ако сте заинтересирани во приклучување на проектот, ве молиме додадете го вашето име на листата на Членови.

ВикиПроект Рецензија Овој корисник е член на ВикиПроектот Рецензија.

Исто така, ако сакате, можете да ја додадете оваа предлошка на вашата корисничка страница, со внесување на {{Корисник ВикиПроект Рецензија}}.


Ако сакате да се приклучите или повторно да се активирате, ве молиме додајте го вашето име во Активни членови или преместете го вашето име од Неактивни членови во Активни членови. Додајте го вашето име по АЗБУЧЕН ред на листата со внесување на {{Корисник|ВАШЕТОИМЕТУКА}}. Исто така, може и да ја додадете корисничката кутија {{Корисник ВикиПроект Рецензија}} на вашата корисничка страница, ако веќе не сте го сториле тоа.

Активни членови уреди

Ова е листа по азбучен ред на википедијанци кои активно учествуваат во ВикиПроектот. Слободно додадете го вашето име во листата со кликнување на „уреди“ и додавање на {{Корисник|ВАШЕТОИМЕТУКА}} во соодветниот ред. Исто така, можете да го изразите и вашето поле на интерес и вашите активности.

 1. Bjankuloski06 (разговор придонеси)
 2. Brainmachine (разговор придонеси)
 3. Виолетова (разговор придонеси) - можам да помогнам околу лекторирање на статиите, како и околу статии од областа на книжевост и езотерија
 4. Kiril Simeonovski (разговор придонеси)
 5. MacedonianBoy (разговор придонеси)
 6. SmartM&M (разговор придонеси)
 7. Stefan40-3e3e (разговор придонеси)
 8. Wikimakpedia (разговор придонеси)


Неактивни членови уреди

Администратори-членови уреди

 1. Bjankuloski06 (разговор придонеси)
 2. Brainmachine (разговор придонеси)
 3. Kiril Simeonovski (разговор придонеси)
 4. MacedonianBoy (разговор придонеси)