Предлошка:UEFA Euro 2012 qualification (2nd place)

Legend
Квалификувани за ЕУРО 2012
Продолжува во плеј-офот
Грп
Тим
Оди. П Н По ДГ ПГ ГГ ГГ Пое.
Е  Шведска 8 6 0 2 20 11 +9 8 18
Х  Португалија 8 5 1 2 21 12 +9 8 16
Ф  Хрватска 8 5 1 2 12 6 +6 5 16
Б  Ирска 8 4 3 1 10 6 +4 4 15
Д  Босна и Херцеговина 8 4 2 2 9 8 +1 4 14
И  Чешка 8 4 1 3 12 8 +4 9 13
Ц  Естонија 8 4 1 3 13 11 +2 7 13
Г  Црна Гора 8 3 3 2 7 7 0 2 12
А  Турција 8 3 2 3 8 10 –2 1 11