NickyMKD
Име Никола
Име од раѓање Никола
Пол машко
Раса белец
Народност македонец
Коса кафеава
Очи кафеави
Датум на раѓање 20 декември 1996
Место на раѓање Куманово
Адреса Куманово
Земја Македонија
Занимање Новинар
Универзитет Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип
Средно училиште СОУ Гимназија „Гоце Делчев“ - Куманово
Религија Православна Христијанска
Контакт инфо
Е-пошта ivanovskinikola96@gmail.com.
Кориснички кутии
Лого на „Гоце Делчев“ - Куманово
Лого на „Гоце Делчев“ - Куманово
Овој корисник е член на вики-проектот
КУГД, СОУ Гимназија „Гоце Делчев“ - Куманово


Овој корисник е активен на Википедија веќе
 12 години, 7 месеци и 28 дена.

mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.

en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.

sr-4Овај корисник течно говори српски језик.

es-2 Este usuario puede contribuir con un nivel intermedio de español.

ru-2 Этот участник неплохо знает русский язык.


Добре дојдовте на мојата корисничка страница


За мене

уреди
  • Име: Никола
  • Презиме: Ивановски
  • Место на раѓање и живеење: Куманово
  • Дипломиран новинар и менаџер за односи со јавност
  • e-mail: ivanovskinikola96@yahoo.com
  • Главен и одговорен уредник на порталот Кумановски Муабети
  • Дописник за Радио мрежа „Канал77“

Награди

уреди
  Награда за трудољубивост
Ова е една награда за Вашите придонеси во областа на географијата.:) Kiril Simeonovski (разговор) 21:30, 1 јуни 2012 (CEST)
  Уредничка награда
Повторно награда за одличните придонеси од областа на географијата, но овој пат и за содржајноста и квалитетот на статиите. Продолжете само така и понатаму. Има уште многу статии за уредување кои ни недостасуваат.:) Kiril Simeonovski (разговор) 01:55, 24 август 2012 (CEST)
  Уредничка награда
Само така! Никола Стоіаноски 17:56, 6 октомври 2012 (CEST)
  Награда за трудољубивост
Навистина се добри статиите за хемиските елементи. Убаво што некој почна и нив да ги уредува. Вик Ретлхед (разговор) 18:23, 26 декември 2012 (CET)

И среќен роденден, со задоцнување.--Вик Ретлхед (разговор) 18:25, 26 декември 2012 (CET)


  Заслуги за Македонија
Ова признание е од мене за вложениот труд и мака во изработка на статијата Географија на Македонија. Кирил во секое време ќе ти ја додели заслужената потврда за избрана содржина. Вик Ретлхед (разговор) 18:52, 28 јануари 2013 (CET)
  Статијата Географија на Македонија, која Вие ја проширивте, го доби статусот „избрана статија“. Ве повикувам да напишете некоја друга статија, а доколку знаете веќе некоја постоечка која ги задоволува критериумите, слободно предложете ја.

Секоја чест за статијата! Навистина е извонредна.--Kiril Simeonovski (разговор) 02:25, 1 февруари 2013 (CET)