Makedonsko zname by dimovski.jpg

Додадено на Македонската Википедија од мене :
Корисников говори Македонски јазик, исто како и неговите предци филозофи и светци
MK: Корисников говори Македонски јазик,
исто како и неговите предци филозофи и светци

50стат.png
Macedonia centaur.pngВикиПроект Нови статии Овој корисник е член на ВикиПроектот Нови статии.


ВикиПроект Квалитетни статии Овој корисник е член на ВикиПроектот Квалитетни статии.BoNM - Brazil.png Бразилска ѕвезда за напорна работа
Јас, Корисник:Kiril Simeonovski, ти доделувам тебе, Раптор, бразилска ѕвезда за твојата напорна работа и за твојот огромен придонес за создавање нови статии поврзани со Бразил. Само напред и среди ги сите статии!--Kiril Simeonovski (разговор) 15:33, 23 јануари 2009 (UTC)