Википедија:ВикиПроект Нови статии/Учесници

Ова е список на википедијанци кои се вклучени во ВикиПроект Нови статии. Ако сте заинтересирани во приклучување на проектот, ве молиме додадете го вашето име на листата на Членови.

ВикиПроект Нови статии Овој корисник е член на ВикиПроектот Нови статии.

Исто така, ако сакате, можете да ја додадете оваа предлошка на вашата корисничка страница, со внесување на {{Корисник ВикиПроект Нови статии}}.


Ако сакате да се приклучите или повторно да се активирате, ве молиме додајте го вашето име во Активни членови или преместете го вашето име од Неактивни членови во Активни членови. Додајте го вашето име по АЗБУЧЕН ред на листата со внесување на {{Корисник|ВАШЕТОИМЕТУКА}}. Исто така, може и да ја додадете корисничката кутија {{Корисник ВикиПроект Нови статии}} на вашата корисничка страница, ако веќе не сте го сториле тоа.

Активни членовиУреди

Ова е листа по азбучен ред на википедијанци кои активно учествуваат во ВикиПроектот. Слободно додадете го вашето име во листата со кликнување на „уреди“ и додавање на {{Корисник|ВАШЕТОИМЕТУКА}} во соодветниот ред. Исто така, можете да го изразите и вашето поле на интерес и вашите активности.

  1. Ajta (разговор придонеси)
  2. Ivana (разговор придонеси)
  3. Kiril Simeonovski (разговор придонеси)
  4. Stefan40-3e3e (разговор придонеси)
  5. SmartM&M (разговор придонеси)
  6. Тиверополник (разговор придонеси)
  7. MacedonianBoy (разговор придонеси)
  8. Виолетова (разговор придонеси)
  9. Раптор (разговор придонеси)

Неактивни членовиУреди

Администратори-членовиУреди

  1. Kiril Simeonovski (разговор придонеси)