Википедија:ВикиПроект Македонија/Учесници/Листа на членови


Ако сакате да се приклучите или повторно да се активирате, ве молиме додајте го вашето име во Активни членови или преместете го вашето име од Неактивни членови во Активни членови. Додајте го вашето име по АЗБУЧЕН ред на листата со внесување на {{Корисник|ВАШЕТОИМЕТУКА}}. Исто така, може и да ја додадете корисничката кутија {{Корисник ВикиПроект Македонија}} на Вашата корисничка страница, ако веќе не сте го сториле тоа.

Активни членови

уреди

Ова е листа по азбучен ред на википедијанци кои активно учествуваат во ВикиПроектот. Слободно додадете го вашето име во листата со кликнување на „уреди“ и додавање на {{Корисник|ВАШЕТОИМЕТУКА}} во соодветниот ред. Исто така, можете да го изразите и вашето поле на интерес и вашите активности.

 1. Abu Ishaq (разговор придонеси)
 2. AL3X TH3 GR8 (разговор придонеси)
 3. Kiril Simeonovski (разговор придонеси)
 4. MacedonianBoy (разговор придонеси)
 5. Public (разговор придонеси) уметност/култура/литература
 6. Raso mk (разговор придонеси)
 7. SmartM&M (разговор придонеси)
 8. 1111tomica (разговор придонеси)
 9. Бранител (разговор придонеси)
 10. Идеологист (разговор придонеси)
 11. Gurther (разговор придонеси)

Неактивни членови

уреди

Администратори-членови

уреди
 1. Kiril Simeonovski (разговор придонеси)
 2. MacedonianBoy (разговор придонеси)