Добре дојде!

Здраво, Бранител, и добре дојде на Википедија! Благодарам за Вашите придонеси. Се надевам дека Ви се допадна проектов и дека одлучивте да останете. Еве неколку страници кои можеби ќе Ви се најдат како корисни:

Се надевам дека ќе уживате во уредувањето овде и во тоа што сте Википедијанец! Ве молам потпишувајте ги Вашите пораки на разговорните страници со внесување на четири тилди (~~~~); ова автоматски ќе го внесе Вашето корисничко име и датумот. Ако Ви треба помош, видете ја страницата Википедија:Прашања, прашајте ме мене на мојата страница за разговор, или поставете го прашањето на оваа страница, а потоа ставете {{помош}} пред прашањето. Уште еднаш, добре дојде!

Наградени сте!Уреди

  Заслуги за Македонија
Здраво, секоја чест за уредувањето на темите поврзани со конфликтот од 2001 година. Само продолжи и понатаму. Јас дури и бев изненаден од фактот дека сме немале статија за масакрот кај Вејце. Уште еднаш благодарност за трудот и постојаното збогатување на Википедија на македонски јазик со теми од овој период на нашата историја. Пријатно уредување и понатаму, а за сите проблеми и нејасностии слободно контактирајте ме. Поздрав Ehrlich91 (разговор) 21:50, 5 јануари 2015 (CET)

УредникУреди

Поради твоите постојани добри уредувања, денес ти ги доделив правата на уредник, со што значи дека твоите промени автоматски ќе бидат проверени, без да чекаш некој друг да ги провери. Продолжи и понатаму со добрите уредувања и пријатна работа на Википедија на македонски јазик :) --Ehrlich91 (разговор) 13:05, 24 јануари 2015 (CET)

Наградени сте!Уреди

  Заслуги за Македонија
Ти ја врачувам оваа порака во признание на несебичното залагање за нашата татковина во статиите што ги пишуваш! Б. Јанкулоски (разговор) 11:58, 20 мај 2015 (CEST)

Наградени сте!Уреди

  Награда за неуморност
За неуморното уредување на статии поврзани со поновата македонска историја. Поздрав, Koyaanisqatsi9 (разговор) 10:09, 29 август 2015 (CEST)

Уредувачки натпревар „Населени места во Егејска Македонија“Уреди

Во тек е спроведувањето на уредувачкиот натпревар посветен на населените места во Егејска Македонија, за кои постојат илјадници започнати, но целосно несредени статии на Википедија на македонски јазик. Помогни и приклучи се во спроведувањето на овој уредувачки натпревар со средување на овие илјадници статии, со што значително би се подобрил квалитетот на самата Википедија. За натпреварот се обезбедени награди. Прочитајте ја самата проектна страница, а за сите прашања стојам на располагање, како и за испраќање на самиот потребен материјал. Поздрав, Ehrlich91 --MediaWiki message delivery (разговор) 19:06, 10 март 2017 (CET)

1000 статии што секоја Википедија мора да ги имаУреди

Здраво, во текот на од 5 февруари до 4 март ќе се уредувачки натпревар со цел создавање и подобрување на статии на тема „1000 статии што секоја Википедија мора да ги има“. Според овој критериум, македонската Википедија се наоѓа на 37. место и целта на натпреварот е да го подигнеме квалитетот на нашата Википедија, создавајќи и подобрувајќи статии кои се оценети како неопходни од целокупната заедница. Обезбедени се награди за најдобрите тројца, како и за други категории. Прочитајте ја проектната страница за натпреварот и земете учество. Вклучи се и заедно да ја подобриме македонската Википедија. --MediaWiki message delivery (разговор) 22:54, 31 јануари 2018 (CET)

Почеток на регионалниот натпревар СИЕ Пролет 2018Уреди

Здраво, во текот од 21 март до 31 мај ќе се одржува регионалниот уредувачки натпревар „СИЕ Пролет 2018“, во кој учествуваат заедници од цела Средна и Источна Европа, со цел создавање и подобрување на статии од сите тие заедници по однапред предложени списоци. Се разбира, дозволено е и пишување статии надвор од предложените списоци на заедниците. Обезбедени се награди за најдобрите тројца, како и за други категории. Прочитајте ја проектната страница за натпреварот и земете учество. Вклучи се и заедно да ја подобриме македонската Википедија. --MediaWiki message delivery (разговор) 22:14, 19 март 2018 (CET)