Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте ја Предлошка:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици

Започнати страни уреди

Статии уреди

Шаблони уреди

Награди уреди

Награда за извонреден уредувач
Награда за острото набљудување, прецизноста, и неуморното придонесување во заедицата. За послушаните совети, упорноста, трудот, заинтересираноста, и општо за извонредноста во работата.--Макс(разговор) 19:19, 4 август 2009 (UTC)
Унгарија, Австрија,... Извонредно!!! Продолжи само така.
од Kiril Simeonovski (разговор)
|}