Разлика помеѓу преработките на „Атина Мургашанска“

Создадена страница со: {{Infobox officeholder|name=Атина Мургашанска|birth_place=Куманово, Република Македонија|religion=М...
(Создадена страница со: {{Infobox officeholder|name=Атина Мургашанска|birth_place=Куманово, Република Македонија|religion=М...)
(нема разлика)
1.634

уредувања