Сушица

појаснителна страница на Википедија

Сушица може да се однесува на:

СелаУреди

МакедонијаУреди

АлбанијаУреди

РекиУреди

  • Сушица — мала притока на Бабуна
  • Сушица — мала притока на Брегалница

ДругоУреди

  • Сушица — народно име на болеста туберкулоза