Спортска Сала Јасмин

Спортска Сала Јасмин е спортска сала во Кавадарци, Македонија и има капацитет од 1,800 гледачи.

Спортска Сала Јасмин
SportsHallJasmin.png
Место ул. Браќа Хаџи-Тефови 28
Кавадарци, Македонија
Отворен
Сопственик Општина Кавадарци
Игра КК Фени Индустри
ГРК Кавадарци
Гледачи 1,800

Салата најмногу се користи за натпреварите на КК Фени Индустри.[1] Салата исто така се користи за концерти и натпреварите на ГРК Кавадарци во Ракомет.[2]

НастаниУреди

ГалеријаУреди

НаводиУреди

Надворешни врскиУреди