Разговор за предлошка:Никулец

Последен коментар: пред 1 година од Горец на темата "Оваа статија за е никулец."

Да се префрли никулец во патрлок треба сеокја статија обележена со патрлок да се пушти низ

edit - save page - refresh page

Стариот тег за патрлок ќе проработа онда како никулец и ке ја категоризира страницата таму. Да ли знае некој да напише бот да тоа го стори автоматски? --SkiSki 13:56, 23 Jun 2005 (UTC)


Е па овоа стварно нема никаков смисол ! Кој го менил „темплате„ на „шаблон“ а не проверил да ли тагот за никулец работа? ИНтерфејсот на македонски треба да се направи али не по цена да википедијата губи на функионален квалитет. Овао преправка ми се чини во стил „поарно и гомно само да е наше.“ Тој што ја сторили, го молам да отправи тоа што направил - да го врати шаблон на темплате и да побара совет и дискусија со другите заинтересирани. Не само што не работа туку се и појавува текс „Шаблон:Икулец“; ма кој е тој Икулец? --SkiSki 14:45, 21 July 2005 (UTC)

"Оваа статија за е никулец."

уреди

Уште пред 5 месеци кај селската чешма поставив прашање во врска со оваа предлошка, но сѐ уште нема одговор. Текстот којшто автоматски го генерира кодот {{никулец}}:

"Оваа статија за е никулец. Можете да помогнете со тоа што ќе ја проширите."

ми изгледа фаличен. Дали недостасува некој параметар или има некаква ненамерна грешка во кодот на предлошката? Горец (разговор) 18:00, 27 октомври 2022 (CEST)Одговори

Може ли некој да го провери и среди ова? @Bjankuloski06, Ehrlich91, Kiril Simeonovski, Carshalton, Комита, Brest, и SkiSki:? -- Горец (разговор) 17:22, 28 октомври 2022 (CEST)Одговори
@Горец  Ок Готово --Ehrlich91 (разговор) 21:11, 28 октомври 2022 (CEST)Одговори
@Ehrlich91 👍 -- Горец (разговор) 15:28, 31 октомври 2022 (CET)Одговори
Назад на страницата „Никулец“.