Добредојде! Nuvola apps kuickshow.png

Здраво, Violetova, и добредојде на Википедија! Се надеваме дека Ви се допадна местото и одлучивте да останете. Еве некои страници кои можат да Ви бидат од помош:

Се надевам дека ќе уживате во уредувањето и во тоа што сте википедијанец! Ве молам потпишувајте ги вашите пораки на страниците за разговор користејќи четири тилди (~~~~); ова автоматски ќе го внесе Вашето корисничко име и датумот. Ако ви треба помош, видете Портал/Помош, или поставете го прашањето на оваа страница и ставете {{помош}} пред прашањето. Повторно, добредојде!

Welcome! Nuvola apps kuickshow.png

Hello, and welcome to Wikipedia! We hope that you like this encyclopaedia and that you have decided to be part of it. Here are few articles that may help you if you want to edit here:

We hope that you will enjoy editing here and that you will become a Wikipedian! Please, sign your name when you write your messages on the talk pages by using four tildes (~~~~); this automatically will add your name and the date when the message has been written. If you need any further help, see the Portal/Help, or ask question on this talk page and put the template {{помош}} before the question. Again, welcome! --Brest-bot (разговор) 08:59, 7 февруари 2009 (UTC)

Превод текста испод сликеУреди

Здраво, Снежана. Поставио сам једну фотку на чланак Свадба, а Мица је написала текст тако да се не види док не преведеш на македонски. Надам се да ће ти се допасти! :)--Miomir Magdevski (разговор) 23:21, 26 февруари 2020 (CET)Одговори[одговори]

Здраво Miomir Magdevski, слика је одлична и текст си лепо превео :) - Violetova (разговор) 02:05, 27 февруари 2020 (CET)Одговори[одговори]

Invitation to participate in the upcoming WPWP CampaignУреди

Hello Wikipedians,

This is to invite you to join the WPWP Campaign to help improve Wikipedia articles with photos and win prizes. The campaign will run from 1st July 2020 to 31st August 2020.

The campaign primarily aims at using images from Wikimedia Commons on Wikipedia articles that are lacking images. Participants will choose among Wikipedia pages without photo images, then add a suitable file from among the many thousands of photos in the Wikimedia Commons, especially those uploaded from thematic contests (Wiki Loves Africa, Wiki Loves Earth, Wiki Loves Folklore, etc.) over the years.

Please visit the campaign page to learn more about the WPWP Campaign.

With kind regards,

Thank you,

Deborah Schwartz Jacobs, Communities Liaison, On behalf of the Wikipedia Pages Wanting Photos Organizing Team - 23:32, 18 јуни 2020 (CEST)

Opet da proveriš prevodУреди

... Ništa ja ne verujem translejteru :)

Postavila sam snimak tapana na članak Тапан, pa te molim da proveriš tekst ispod slike. Dodaću još nešto, pa ti šaljem na proveru. BuhaM (разговор) 19:22, 24 ноември 2022 (CET)Одговори[одговори]

Dodala sam u članak Македонски ора, ali bez teksta.--BuhaM (разговор) 19:31, 24 ноември 2022 (CET)Одговори[одговори]
Znaš li da mi više nismo Vikipedijanci, nego Vikipedisti. Ja ne znam šta je s nama?! :D :D :D--BuhaM (разговор) 19:39, 24 ноември 2022 (CET)Одговори[одговори]