Почетен курс за ВикипедијаBugoslav, добредојдовте на Википедија на македонски јазик, слободна on-line енциклопедија започната во август 2003 година!

Ве повикуваме на заедничка соработка при создавањето на нови енциклопедиски содржини и подобрување на постоечките 107.126 статии.


Еве неколку страници кои може да ви бидат од помош:


Своите придонеси во статиите не ги потпишувајте, додека коментарите на соодветните страници за разговор, корисничките страници и селската чешма Ве молиме да ги потпишувате на тој начин што ќе притиснете на копчето Button sig.png од лентата со алати или ако напишете 4 тилди (~~~~).

Сопствената корисничка страница (Корисник:Bugoslav) можете да ја уредувате по сопствена желба во согласност со правилата за уредување на корисничките страници.


Ве молиме не вметнувајте заштитени материјали без дозвола од нивниот сопственик!

Не копирајте содржини од други веб страници ако немате добиено изрична согласност за тоа. Ако имате добиено согласност, напишете го тоа на страницата за разговор или едноставно додадете го тоа овде. Но задолжително, прво тоа направете го, а потоа започнете со вметнување на преземените содржини.

Ве молиме, имајте во предвид дека сите придонеси на Википедија се смета дека се објавени под ГНУ-овата Лиценца за слободна документација.


If you do not speak, understand or write Macedonian, please visit our Village Pump for non-Macedonian speakers if you have any suggestions or comments.


Поздрав, brest, 21:24, недела, 9 август 2020

OdgovorУреди

Odgovoriv na mojata stranica za baranjeto. Denes ke popolnam. Pozdrav--Никола Стоіаноски 12:16, 8 април 2010 (UTC)

Пополнето. Поздрав.--Kiril Simeonovski (разговор) 14:14, 8 април 2010 (UTC)

=ReУреди

Pozdrav i tebi Bugoslave :) A šta je povod? Novo ime članka? --Никола Стоіаноски 18:18, 21 април 2010 (UTC)

Hvala frende, cucemo se na bs wiki :) --Никола Стоіаноски 18:23, 21 април 2010 (UTC)
PS: Nisam još počeo na hr wiki, ali nadam se da cu neki dan i tamo dati svoje iskustvo. --Никола Стоіаноски 18:24, 21 април 2010 (UTC)

bs wikiУреди

Nee, nisam te tebe obvinio, nisi pažljivo čitao. Vidi moj komentar šta sam sada dodao. --Никола Стоіаноски 18:21, 22 април 2010 (UTC)

Ja se duboko izvinjavam zbog zbrke. Naime, kada si mi dao linkove na hr wiki, kopirao sam taj koji sam naveo, ali popravio sam.--Никола Стоіаноски 18:25, 22 април 2010 (UTC)