Википедија:Вавилон
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
sr-3Овај корисник врло добро говори српски језик.
hr-3 Ovaj korisnik vrlo dobro govori hrvatski jezik.
bg-3 Този потребител има задълбочени познания по български език.
ВикиПроекти
Овој корисник е член на ВикиПроектот На денешен ден.
restored Sutton Hoo helmet after excavation Овој корисник е член на ВикиПроектот Археомак 2.0

ВикиПроект Филм Овој корисник е член на ВикиПроектот Филм.
Овој корисник е член на ВикиПроектот Јазик.
ВикиПроект Портали Овој корисник е член на ВикиПроектот Портали.
Овој корисник е член на ВикиПроект Астрономски објекти.
Лого на Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство
Лого на Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство
Овој корисник е член на проектот ФИНКИ 2011-12


Статистики  · Преводи  · Речник на македонскиот јазик  · Тест  · Галерија на фотографии  · notifications

--> All is possible, you only have to find the right way to do it! <--

brest-bot: правописни грешки, услуги,