Предлошка:Календар на ЛОИ 2012

ЦО Церемонија на отворање Натпревари 1 Финални натпревари ЦЗ Церемонија на затворање
јули / август 25
сре
26
чет
27
пет
28
саб
29
нед
30
пон
31
вто
1
сре
2
чет
3
пет
4
саб
5
нед
6
пон
7
вто
8
сре
9
чет
10
пет
11
саб
12
нед
Настани
Церемонии ЦО ЦЗ
Archery pictogram.svg Стреличарство 1 1 1 1 4
Атлетика 2 6 6 5 4 4 5 6 8 1 47
Бадминтон 1 2 2 5
Кошарка 1 1 2
Бокс 3 5 5 13
Кајак и кану 1 1 2 4 4 4 16
Велосипедизам 1 1 2 2 2 1 1 1 3 2 1 1 18
Скокови во вода 1 1 1 1 1 1 1 1 8
Коњички спорт 2 1 1 2 6
Мечување 1 1 1 1 2 1 1 1 1 10
Хокеј на трева 1 1 2
Фудбал 1 1 2
Гимнастика 1 1 1 1 1 1 3 3 4 1 1 18
Ракомет 1 1 2
Џудо 2 2 2 2 2 2 2 14
Современ петобој 1 1 2
Веслање 3 3 4 4 14
Едрење 2 2 2 1 1 1 1 10
Стрелаштво 2 2 1 1 1 1 2 2 1 2 15
Пливање 4 4 4 4 4 4 4 4 1 1 34
Синхронизирано пливање 1 1 2
Пинг-понг 1 1 1 1 4
Теквондо 2 2 2 2 8
Тенис 2 3 5
Триатлон 1 1 2
Одбојка 1 1 1 1 4
Ватерполо 1 1 2
Кревање тегови 1 2 2 2 2 2 1 1 1 1 15
Борење 2 3 2 2 2 2 3 2 18
Вкупно настани 12 14 12 15 20 18 22 25 23 18 21 17 22 16 32 15 302
Збирно 12 26 38 53 73 91 113 138 161 179 200 217 239 255 287 302
јули / август 25
сре
26
чет
27
пет
28
саб
29
нед
30
пон
31
вто
1
сре
2
чет
3
пет
4
саб
5
нед
6
пон
7
вто
8
сре
9
чет
10
пет
11
саб
12
нед
Настани