Мајски оперски вечери

Мајски оперски вечери - македонска музичка манифестација што се одржува во Скопје.

45. Мајски оперски вечери

уреди

На 45. издание на Мајските оперски вечери биле прикажани следниве музички дела:[1]

Наводи

уреди
  1. Н.У. Македонска опера и балет, 45 Мајски оперски вечери, Скопје, 2017.