Википедија:Уредувачки маратони - Жените за климатските промени 2021

ВикиПроект
„Уредувачки маратон“
Glam Macedonia.svg
Wikipedia-logo.svg

На 10 декември 2021 година се одржува уредувачки маратон на тема Жените за климатските промени. Активноста е дел од глобалниот повик Women in Climate Change којшто се одвива во текот на месец декември. Сите уредници на Википедија на македонски јазик се добредојдени да дадат свој придонес.

Список на жени геолози , Категорија:Луѓе што се занимаваат со животната средина, Други списоци

РезултатиУреди

Список на учесници
Корисничко име Статии
Виолетова
Lili Arsova
SirGoldenBlade
MB
Violetagemishova
Petar Barsa
Gdimovska13
Kostovska
SimonaWikiOhrid
Natasa Stardelova
VesnaJankovska
Stojnaa
Zoricasa
Frosina.D
ZagaKolodezni