Разговор:Шонда Рајмс

Последен коментар: пред 13 години од Brest-bot на темата brest-bot проверка на правопис


ВикиПроект Филм
Оваа статија е дел од ВикиПроект Филм, збир на волонтери и ресурси насочени кон зголемување на бројот и квалитетот на енциклопедиските статии на оваа тема. Ако сте заинтересирани за подобрување на овие теми, или сте заинтересирани за повеќе информации, погледнете ја проектната страница.
III Оваа страница е оценета како класа III според скалата за квалитет на проектот.

Ниска

Оваа страница е од ниска важност според скалата за важност на проектот.

brest-bot проверка на правопис уреди

  • цитирана веб страница наместо cite web, назив на шаблон на македонски јазик.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 23:46, 28 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис уреди

Промена на зборови од типот се додека во сè додека , е со надреден знак. создава наместо креира, непотребен интернационализам. создадена наместо креирана, непотребен интернационализам. Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 09:31, 4 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.Одговори

Назад на страницата „Шонда Рајмс“.