Разговор:Филм

Последен коментар: пред 13 години од Brest-bot на темата brest-bot проверка на правопис
ВикиПроект Филм
Оваа статија е дел од ВикиПроект Филм, збир на волонтери и ресурси насочени кон зголемување на бројот и квалитетот на енциклопедиските статии на оваа тема. Ако сте заинтересирани за подобрување на овие теми, или сте заинтересирани за повеќе информации, погледнете ја проектната страница.
III Оваа страница е оценета како класа III според скалата за квалитет на проектот.

Врвна

Оваа страница е од врвна важност според скалата за важност на проектот.

brest-bot проверка на правопис уреди

  • Податотека наместо Image, вики клучни зборови на македонски.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 17:21, 28 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис уреди

  • Наводи наместо Референци, англизам.

образовен наместо едукативен, непотребен интернационализам. одбира наместо селектира, англизам. Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 10:18, 3 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.Одговори

brest-bot проверка на правопис уреди

  • база на податоци наместо датабаза, англицизам.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 21:16, 11 август 2010 (CEST), управуван од Brest.Одговори

Назад на страницата „Филм“.