Википедија:Кориснички кутии
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
sr-3Овај корисник врло добро говори српски језик.
31 Овој Википедијанец има 31 години, 11 месеци и 8 дена
на 8 август, 2020.

Мои придонеси:

Спорт:

Хемија:

Биологија:

Митологија:

Шаблони

Категории

  • голем број на категории

Страни никулци

Легенда

Symbol neutral vote.svg Статијата е во фаза на изработка.
Yes check.svg Статијата е готова, нема правописни грешки, рецензирана е и др.