Категорија:Википедија:Напатствија

(Пренасочено од КАТ:НАП)

Опис: Оваа категорија содржи напатствија. Напатствијата покажуваат кои се најдобрите постапки за да се направи нешто, но не мора да се стриктно почитуваат како приципите. Општоприфатен стандард е уредувачите да ги следат правилата, но сепак треба да се користи здрава логика и да се прават повремени исклучоци.

Поткатегории

Оваа категорија ги содржи следниве 3 поткатегории од вкупно 3.

Страници во категоријата „Википедија:Напатствија“

Прикажани се 22 од вкупно 22 страници во категоријата.