Juanita“ е албумска песна од Underworld, првпат видена како „Juanita : Kiteless : To Dream of Love“ на Second Toughest in the Infants (1996). Издадена е само како промоционална снимка во Германија.

„Juanita“
Сингл од Underworld
Издаден 1997
Формат Грамофонска плоча (12"), ЦД
Издавачка куќа Junior Boy's Own
Композитор Рик Смит
Карл Хајд
Дарен Емерсон
Продуцент Рик Смит
Карл Хајд
Дарен Емерсон
Хронологија на синглови на Underworld
Born Slippy .NUXX
(1996)
Juanita
(1997)
Moaner
(1997)

Песни уреди

12": Logic Records / JBO 743 214 8898 2 (Германија) Promo уреди

  1. „Juanita (Promo Short Cut)“ – 3:50
  2. „Juanita (Album)“ – 16:38

CD: Logic Records / JBO 743 214 8898 2 (Германија) Promo уреди

  1. „Juanita (Promo Short Cut)“ – 3:50
  2. „Juanita (Album)“ – 16:38

Појавувања уреди

Надворешни врски уреди