Разговор:Список на епизоди од „Македонски народни приказни“ (стар серијал)

Последен коментар: пред 1 година од Trotsky168 на темата Богомолна жена, прва ороспија
ВикиПроект Филм
Оваа статија е дел од ВикиПроект Филм, збир на волонтери и ресурси насочени кон зголемување на бројот и квалитетот на енциклопедиските статии на оваа тема. Ако сте заинтересирани за подобрување на овие теми, или сте заинтересирани за повеќе информации, погледнете ја проектната страница.
??? Оваа страница не е оценета според скалата за квалитет на проектот.
Оваа статија е дел од ВикиПроект Македонија, чии цели се создавање стандардизиран, информативен и лесен за користење извор за Македонија. Ако сакате да земете учествувате во овој проект, ве молиме посетете ја страната на проектот, каде можете да се приклучите на проектната екипа.

Богомолна жена, прва ороспија уреди

Богомолна жена, прва ороспија е од 1995, не од 1992 Trotsky168 (разговор) 12:23, 12 август 2022 (CEST)Одговори[одговори]

Назад на страницата „Список на епизоди од „Македонски народни приказни“ (стар серијал)“.