Разговор:Смолвил (ТВ серија)

Последен коментар: пред 13 години од Brest-bot на темата brest-bot проверка на правопис


ВикиПроект Филм
Оваа статија е дел од ВикиПроект Филм, збир на волонтери и ресурси насочени кон зголемување на бројот и квалитетот на енциклопедиските статии на оваа тема. Ако сте заинтересирани за подобрување на овие теми, или сте заинтересирани за повеќе информации, погледнете ја проектната страница.
??? Оваа страница не е оценета според скалата за квалитет на проектот.

brest-bot проверка на правопис уреди

  • Петтата наместо петата, синтаксна грешка.
  • цитирана веб страница наместо cite web, назив на шаблон на македонски јазик.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 03:59, 28 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис уреди

Промена на зборови од типот се додека во сè додека , е со надреден знак. создаден наместо креиран, непотребен интернационализам. Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 00:44, 3 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.Одговори

Назад на страницата „Смолвил (ТВ серија)“.