Разговор:Син сомот

Последен коментар: пред 14 години од Brest-bot на темата brest-bot проверка на правопис
ВикиПроект Филм
Оваа статија е дел од ВикиПроект Филм, збир на волонтери и ресурси насочени кон зголемување на бројот и квалитетот на енциклопедиските статии на оваа тема. Ако сте заинтересирани за подобрување на овие теми, или сте заинтересирани за повеќе информации, погледнете ја проектната страница.
??? Оваа страница не е оценета според скалата за квалитет на проектот.

brest-bot проверка на правопис уреди

  • Промена на зборови од типот оддржу... во одржу..., само со едно д, синтаксна грешка.
  • Педесет наместо пеесет, синтаксна грешка.
  • Деведесет наместо девеесет, синтаксна грешка.
  • цитирана книга наместо cite book, назив на шаблон на македонски јазик.
  • Податотека наместо Image, вики клучни зборови на македонски.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 12:06, 1 мај 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис уреди

  • цитирано списание наместо cite journal, назив на шаблон на македонски јазик.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 14:57, 1 мај 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис уреди

  • цитирана веб страница наместо cite web, назив на шаблон на македонски јазик.
  • цитирана веб страница наместо cite web, назив на шаблон на македонски јазик.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 20:12, 1 мај 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис уреди

  • наводи наместо референци, англизам.

списоци наместо листи, непотребен интернационализам. Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 00:29, 3 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.Одговори

Назад на страницата „Син сомот“.