Разговор:Добриот, лошиот и грдиот

Последен коментар: пред 14 години од Brest-bot на темата brest-bot проверка на правопис


ВикиПроект Филм
Оваа статија е дел од ВикиПроект Филм, збир на волонтери и ресурси насочени кон зголемување на бројот и квалитетот на енциклопедиските статии на оваа тема. Ако сте заинтересирани за подобрување на овие теми, или сте заинтересирани за повеќе информации, погледнете ја проектната страница.
??? Оваа страница не е оценета според скалата за квалитет на проектот.
Се бара продукциски оддел На оваа статија ѝ е потребен оддел за продукцијата на филмот, „заткулисни“ поединости, информации за глумците и за филмската екипа, за кастинг процесот, процесот на снимање и сл., или веќе постоечките информации треба да се прошират .

brest-bot проверка на правопис

уреди
  • Промена на зборови од типот сеуште во сѐ уште , одделни зборови сѐ, уште, е акцентирано.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 23:46, 25 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис

уреди

Промена на зборови од типот се додека во сè додека , е со надреден знак. Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 10:49, 2 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.Одговори

Назад на страницата „Добриот, лошиот и грдиот“.