Разговор:Антон Попов

Додај тема
Тековни разговори
WikiProject Macedonia Logo mk.svg Оваа статија е дел од ВикиПроект Македонија, чии цели се создавање стандардизиран, информативен и лесен за користење извор за Македонија. Ако сакате да земете учествувате во овој проект, ве молиме посетете ја страната на проектот, каде можете да се приклучите на проектната екипа.
P literature grey.svg Оваа статија е дел од ВикиПроект Книжевност, чии цели се создавање стандардизиран, информативен и лесен за користење извор за книжевноста. Ако сакате да земете учествувате во овој проект, ве молиме посетете ја страната на проектот, каде можете да се приклучите на проектниот тим.


UntitledУреди

Владко, ќе те толерирам и овојпат што пишуваш на бугарски - барем си се обидел да го "македонизираш" бугарскиот јазик, иако, како што самиот можеш да забележиш, бугарскиот и македонскиот не се дотолку слични, колку што би сакал да бидат. Нешто од тоа што го допишал не го разбрав, па земав еден извор: Миодраг Друговац - Историја на македонската книжевност - XX век, да објаснам. --FlavrSavr 07:58, 3 Jun 2005 (UTC)

FlavrSavr, родопскиот говор е многу потруден за писане. Владко

brest-bot проверка на правописУреди

  • Податотека наместо Image, вики клучни зборови на македонски.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 08:47, 25 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

Погрешен човекУреди

Ehrlich91, не знам дали можам тебе или треба на друг админ да му се обратам, но оваа статија Антон Попов, содржи измешани информации со членот на Македонскиот литературен кружок Антон Попов (Великов). Се работи за сосема различни личности (кои починале во сосема различни години), па не знам како е правилно да се постапи, со оваа страна? Јас само што креирав страница за човекот кој е член на кружокот. За овој човек јас немам информации за дa би можел да ја корегирам правилно неговата страница. Ти благодарам, Forbidden History (разговор) 18:18, 19 ноември 2021 (CET) Само што прочитав друг извор кој посочува податоци кои се вментати во постоечкава статија за Антон Попов. Можеби е најпаметно е да те замолам да ја избришеш мојата статија, а оваа нека остане. Ќе те тагнам на мојата статија за да ја избришеш. Се извинувам и ти бллагодарам, Forbidden History (разговор) 18:26, 19 ноември 2021 (CET)

@Forbidden History: Добро, ќе го направам тоа. Поздрав --Ehrlich91 (разговор) 18:29, 19 ноември 2021 (CET)
Назад на страницата „Антон Попов“.